RAILSPORT TAILOR-MADE

EVENTS OP MAAT

Op maat

Wanneer jij een event op maat wilt organiseren voor jouw afdeling, dan is Railsport jouw partner. Ieder event, toernooi alsook arrangement dat je hier aantreft hebben wij al één of meerdere malen gerealiseerd en kunnen wij, vanuit onze ervaring, naadloos laten aansluiten op jouw bedrijfsdag.

Divers

Naast onze jaarlijkse evenementen organiseren wij regelmatig voor diverse groepen afdelingsuitjes, teamdagen en unieke events op maat. Doordat wij al vele verschillende bedrijfsdagen hebben gerealiseerd, is ons aanbod en aanpassingsvermogen enorm! Neem een kijkje op de website en neem contact met ons op voor een evenement op maat!

Organisatiefee

Voor het organiseren van jouw activiteit/evenement rekenen wij een organisatiefee van 15% op de inkoopprijs van de activiteit(en) en eventuele locatie. Wij werken bij voorkeur met betrouwbare, lokale partners om zo een goede prijs én kwaliteit te kunnen garanderen.

Welkom bij Railsport Tailor-Made! 

Heb jij binnenkort een vergadering en zoek je daarvoor nog een leuke activiteit? Of is de organisatie van het jaarlijkse uitje in jouw schoot geworpen? Geen probleem, Railsport kan je daar gemakkelijk bij helpen!

Heb je vragen, wil je sparren over iets of simpelweg alles over de schutting gooien? Neem dan contact met ons op.

CONTACT 

+3103 231 3691

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

Inschrijven nieuwsbrief?

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel