Meer specs

SAMSUNG TELEVISIE 

Artikelcode
STV-001

 


Artikelnaam
Samsung Televisie 65 inch

 


Huurprijzen
Per dag € 
Per week € 

ArtikelomschrijvingDe Samsung televisie, geleverd met te rijden stalen standaard, levert zeer helder en duidelijk beeld. Met zijn 65 inch (152 cm) is ook van een afstand het te presenteren beeld scherp en goed zichtbaar. Gebruik jouw Samsung televisie voor een presentatie en/of film! Met een gemakkelijke aansluiting aan een laptop is deze tv zo te gebruiken!

Gebruikersinformatie

De Samsung Televisie is zeer gemakkelijk te gebruiken. Schroef eerst de stalen standaard in elkaar met de bijgeleverde schroeven. Dit kan gewoon met de hand. Hang vervolgens, met twee personen, de televisie aan de plaat en schroef ook deze vast. Voor beeld en/of geluid hoef je enkel de nodige snoeren in te pluggen. Let op; staat de televisie op zijn plek dan adviseren wij om de rem op de standaard te zetten.

Eventuele bijkomende kosten

Bij eventuele ontstane schade aan het verhuurde tijdens de verhuurperiode worden de reparatiekosten dan wel de vervangingskosten volledig in rekening gebracht bij de huurder. Dit geldt voor interne en externe reparaties aan de Samsung televisie, alsook bijgeleverde stalen standaard en (optionele) producten om naar behoren te laten werken.

Controle door Railsport voorafgaand en na afloop aan de verhuur

  • Check compleetheid Samsung televisiepakket en stalen standaard (alle schroeven terug)

  • Check op eventuele beschadigingen gehele pakket

  • Check bevestigingssysteem

Welkom bij Railsport Tailor-Made! 

Heb jij binnenkort een vergadering en zoek je daarvoor nog een leuke activiteit? Of is de organisatie van het jaarlijkse uitje in jouw schoot geworpen? Geen probleem, Railsport kan je daar gemakkelijk bij helpen!

Heb je vragen, wil je sparren over iets of simpelweg alles over de schutting gooien? Neem dan contact met ons op.

CONTACT 

+3103 231 3691

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

Inschrijven nieuwsbrief?

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel