SPECIFIEKE VOORWAARDEN - BALLONVAREN

Dit evenement kent afwijkende annuleringsvoorwaarden ten opzichte van de algemene voorwaarden van Railsport Nederland. Punt 05 van de algemene voorwaarden wordt in zijn geheel vervangen door onderstaande tekst en is uitsluitend bepalend voor dit specifieke evenement.

 

A1.1

Annulering tot 28 dagen voorafgaand aan de 1e vaardatum is kosteloos.

 

A1.2

Bij annulering binnen de periode van 28 dagen tot 14 dagen voorafgaand aan de 1e vaardatum wordt 50% van het totale factuurbedrag in rekening gebracht.

 

A1.3

Bij annulering binnen de periode van 14 dagen voorafgaand aan de 1e vaardatum wordt 100% van het totale factuurbedrag in rekening gebracht.

 

Annuleringen kunnen uitsluitend behandeld worden wanneer ze zijn ingediend volgens de algemene voorwaarden voor deelname aan evenementen van Railsport Nederland” omschreven in punt 6.

 

Versie maart 2017

   

SPECIFIEKE VOORWAARDEN - ZEILREGATTA

Dit evenement kent afwijkende annuleringsvoorwaarden ten opzichte van de algemene voorwaarden van Railsport Nederland. Punt 05 van de algemene voorwaarden wordt in zijn geheel vervangen door onderstaande tekst en is uitsluitend bepalend voor dit specifieke evenement

 

A1

Een annulering van teamdeelname aan een wedstrijdavond is kosteloos tot één week (7 dagen) voorafgaand aan een wedstrijdavond. Bij annulering binnen de periode van één week voorafgaand aan de wedstrijdavond wordt het volledige huurbedrag van de boot in rekening gebracht à € 29,00.

 

A2

Indien Railsport besluit tot annulering van het gehele evenement, dan worden alle hieraan gerelateerde betalingen aan Railsport binnen twee weken volledig door Railsport gerestitueerd.

 

Annuleringen kunnen uitsluitend behandeld worden wanneer ze zijn ingediend volgens de “Algemene voorwaarden voor deelname aan evenementen van Railsport Nederland” omschreven in punt 6.

 

Versie 22 mei 2017

Welkom bij Railsport Tailor-Made! 

Heb jij binnenkort een vergadering en zoek je daarvoor nog een leuke activiteit? Of is de organisatie van het jaarlijkse uitje in jouw schoot geworpen? Geen probleem, Railsport kan je daar gemakkelijk bij helpen!

Heb je vragen, wil je sparren over iets of simpelweg alles over de schutting gooien? Neem dan contact met ons op.

CONTACT 

+3103 231 3691

info@railsport.nl

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

Inschrijven nieuwsbrief?

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Vimeo - grijze cirkel